Θεραπεία Tecar

  Αρχική/Θεραπεία Tecar

  

 

Η θεραπεία TECAR είναι μία καινοτομία στο χώρο της αποκατάστασης. Βασίζεται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων και είναι η πρώτη φορά  που μια συσκευή παράγει ενδογενώς θερμότητα.
   Όλα τα φυσικά μέσα εως σήμερα στέλνουν εξωτερικό ερέθισμα στο εσωτερικό του σώματος.
   Με τη συγκεκριμένη θεραπεία η θερμότητα δημιουργείται από το ίδιο το σώμα του ασθενή. Αυτή η διεργασία κάνει τη θεραπεία πιο αποτελεσματική και σαφώς πιο γρήγορη. Η αίσθηση είναι ευχάριστη και η εμπειρία του ασθενή μοναδική. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας θεραπεία.
   Η θεραπεία βασίζεται στην εναλλαγή ιόντων στο εσωτερικό του σώματος. Αποτέλεσμα αυτής είναι η αύξηση της θερμοκρασίας στους ιστούς, η υπεραιμία, η δραστική μείωση του πόνου κ.α.  
   Το DiaCare 5000 Pro είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Globus Diathermy. Η συσκευή εκπέμπει σε 480 KHz  και μέγιστη ισχύ 200 W ac – 400 VA t.v.. δίνοντας την δυνατότητα χρησιμοποίησης χωρητικών και αντιστατικών ηλεκτροδίων, καλύπτοντας όλες τις μορφές TECAR θεραπείας.Το DiaCare 5000 Pro  περιέχει πλήρη γκάμα προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των κυριότερων παθήσεων των αρθρώσεων, των μυών καθώς και αντιμετώπισης του πόνου.

Βασικές Ενδείξεις :

     - Τενοντοπάθεια
     - Διάστρεμμα
     - Μυϊκές Θλάσεις
     - Επικονδυλίτιδα
     - Οξύς Πόνος
     - Trigger Points
     - Αποθεραπεία
     - Οσφυαλγία
     - Αυχεναλγία

Η Απόλυτη Επιτυχίαέχει τρείς παράμετρουςΤεχνολογία

Mε τις πιο σύγχρονες μεθόδους στο χώρο της αποκατάστασηςΕμπειρία

Η αντιμετώπιση πάρα πολλών και διαφορετικών περιπτώσεωνΕπιμόρφωση

Συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στο χωρο της φυσικοθεραπείας