ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πάθος, Εξειδίκευση, Τεχνολογία

Χρήστος Ελ. Γκαβανόζης

Φυσικοθεραπευτής PT CKTP

Ο Χρήστος Γκαβανόζης είναι φυσικοθεραπευτής από το 2001, διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στην πόλη των Σερρών και ασχολείται με την αποκατάσταση επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών. Όλα αυτά τα χρόνια διατελεί φυσικοθεραπευτής τόσο σε ατομικά αθλήματα όπως στίβος, τέννις, κολύμβηση, μπάντμιντον, με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου όσο και σε ομάδες ( μπάσκετ ποδόσφαιρο ) επιπέδου πρωταθλητισμού.

  • Κορυφαία τιμητική διάκριση, η συνεχόμενη παρουσία του ως φυσικοθεραπευτής στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης στις ηλικίες U14 και U15.

Θεραπευτική Προσέγγιση

Προσέγγιση

Sports Rehab

 Ο συνεχής έλεγχος των αθλητών ώστε να εντοπιστούν τυχόν μυϊκές αδυναμίες, βλάβες ή κόπωση αλλά και η στοχευμένη θεραπεία και ενδυνάμωση μετά από τραυματισμό είναι τα βασικά μας «όπλα» στην πρόληψη των τραυματισμών και στην γρήγορη επαναφορά στις αθλητικές δραστηριότητες.

Θεραπεία

TECAR Therapy

Η θεραπεία TECAR είναι μία καινοτομία στο χώρο της αποκατάστασης. Βασίζεται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων και είναι η πρώτη φορά που μια συσκευή παράγει ενδογενώς θερμότητα.

Θεραπεία

Winback R Shock

Το R SHOCK συνδυάζει την εστιασμένη ενέργεια TECAR με την λειτουργία PULSE, ταυτόχρονη δηλαδή εκπομπή TECAR και χαμηλόσυχνου ρεύματος η οποία μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Μέθοδος

Kinesio Taping

Το Kinesiotaping είναι μία θεραπευτική μέθοδος που ανακαλύφθηκε από τον Dr Kenzo Kase το 1979 και βασίζεται στην μοναδικά σχεδιασμένη ελαστική ταινία kinesio Tex.

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

Αθλήματα & Ομάδες

Εθνική Εφήβων (2001)
Ιούλιος 2018
 Εθνική Παμπαίδων (2004-05)

Βελιγράδι, Μουζάκι /Σέρρες

Εθνική Παγκορασίδων (2005)
Ισπανία , Αύγουστος 2019
Voley Final 4
Women ,  2019
Ποδοσφαίρο/Μπασκετ
Moments
Στίβος
Moments
Τένις/Μπάντμιντον
Moments
Κολύμβηση/Πόλο/Κωπηλασία
Moments